21 Mayıs 2013 Salı

Mobilya Beğenmece

merhabalar :)
düğünüme 3 aydan daha kısa bi zaman kaldı, artık yavaş yavaş mobilya bakmaya başladım bile ben, belki de geç bile kalmış sayılırım çeyiz alışverişlerim bitti sayılır bir iki eksiğim kaldı sadece onları da hallederim nasılsa, daha zaman var dimi :) blogumda paylaşmak isteyip paylaşamadığım bi çok çeyizim var tabi ki benim ama hepsi Konyada annemde malum ben Sinopta yaşıyorum işimden dolayı..
bu arada kınam için yaptığım keçelerime hala devam etmekteyim ama az kaldı biter bitmez paylaşıcam onları da... neyse gelelim konumuza beğendiğim bir iki mobilya modelini blogumda da paylaşmak istedim bakalım siz de beğenicek misiniz? :)











9 yorum:

  1. bizim mobilyalarımızda haftaya pazartesi geliyor:))bende senin gibi internetten araştırıp duruyordum, ekrandan bakmakla kesinlikle anlaşılmıyormuş onu öğrendim özellikle koltuk takımları..buradan görüntüsü güzel ama oturduğunda acayip rahatsız oluyor..koltuklar ider sanırım, orayada bakmıştım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. peki bu koltuk takımını da görmüşmüydün ider de canım burdaki görüntüsüyle farklı mı? ve de rahatlar mı ben canlı olarak görmedim şuan sadece internetten araştırabiliyorum modelleri

      Sil
    2. bu model mağazada yoktu canım..

      Sil
  2. Hepsi güzel görünüyor canim ama ilkmuh un dediği gibi gozle gormek ayri bir durum. Fotoğrafta begendigin mobilya icin ben bunu evime sokmam tarzi yorumlar yapabiliyorsun :) kolay gelsinben de daha halledemedim mobilya işini; (

    YanıtlaSil
  3. evet kızlar doğru diyosunuz tabi almadan önce canlı canlı gidip görmek gerek ben şimdiden bi ön çalışma yapıorum kendime fikir olması için fikirlerinize açığım,beğendiğim koltuk takımını canlı olarak görenler varsa fikir versinler lütfen :)

    YanıtlaSil
  4. bizde oturma odamıza 2 tane koltuk arıyoruz :)
    güzel birşey bulursak alıcaz :)

    YanıtlaSil
  5. paylaştığınız mobilyalar çok hoşuma gitti

    YanıtlaSil